Our Secrets

マイエッラ国立公園の清らかな水

美味しいパスタが出来る最大の秘密はマイエッラ国立公園から溢れだす清らかな水を使用している事です。
そして丁寧に長時間低温乾燥をさせる事も美味しいパスタを造る上でとても重要です。

The secret that makes our pasta so delicious lies in the top-quality grain, that we mill so carefully, in the pure water that flows from the Majella mountain springs and in the drying process that sees the pasta dried slowly and gently at very low temperatures.

昔ながらの伝統的製法

昔から使い続けているパスタ製造機、そしてパスタを押し出すダイスはとても重要です。
パスタ職人たちは、最適な温度の、ちょうど「耳たぶ」くらいの柔らかさの生地を使いパスタを造りだします。

The machines and old dies are just as important: they create just the right temperature for the dough to form which, as our artisans are fond of saying "should be the same consistency as your ear lobe."

芸術的なパスタ

上記の方法で製造された様々な形の芸術的ともいえるパスタは小麦本来の味がします。
これらはどのようなソースとも相性が良くパスタとソースがよく絡みます。

Artisan pasta produced in this way has plenty going for it: it is easier to digest, lets the true taste of the grain shine through and above all, it has just the right amount of absorbency, which is the real secret to ensuring pasta goes with any sauce.

世界中のシェフに

現在、私たちのパスタはアブルッツォの伝統を受け継ぎ、世界中のレストランやテーブルで評価されています。
これは、上記のような伝統的な原料と製法をかたくなに守り続けているからです。

So, as we see it setting off into the world in packets that contain a pinch of Abruzzo, to tell the tale of true artisan pasta, we’re not surprised that our excellent product finds its way onto tables and into restaurants the world over.

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